Professioneel & vakkundig​

Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

Behalve een heerlijk ontspannen gevoel, heeft een Ayurvedische massage de volgende bijkomende voordelen: 

  • vermindert pijn 
  • bevordert een diepere en natuurlijke ademhaling 
  • ontspant spieren, zenuwen, botten en gehele lichaam en geest 
  • stimuleert de spijsvertering, de slaap en de eetlust 
  • verlicht bij stress, vermoeidheid en uitputting 
Foto ayurvedische massage schoonheidssalon Skin Care Monique Beverwijk
Duurzaam resultaat

Schoonheidssalon Skin Care Monique zorgt voor een duurzaam resultaat door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek, die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. De gebruikte essentiële oliën en cosmetica moeten aangepast zijn aan de individuele behoefte om zo het gewenste en duurzame resultaat te kunnen bereiken. Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, aromatherapie en naturopathie biedt Lakshmi effectieve producten die te gebruiken zijn bij massage en andere behandelingen, en die een lichamelijke en geestelijke balans creëren door de disbalans bij de wortel aan te pakken en zo een stralende, gezonde, zijdeachtige, zachte en vitale huid te ondersteunen en te behouden.

 
Welbevinden creëren

Het doel van een Ayurvedische massage is welbevinden creëren, het lichaam en geest in balans te brengen of houden. De Ayurvedische massages zijn ontspannend en dragen bij tot balans in je lichaam. De massage geeft ontspanning en heft vermoeidheid op.