Professioneel & vakkundig

Bindweefselmassage

Voor een professionele bindweefselmassage in de omgeving van Beverwijk moet u bij schoonheidssalon Skin Care Monique zijn.

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De massage stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor de huid nieuwe cellen aanmaakt en steviger wordt. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de massage bevordert de productie van nieuw collageen en elastine.


Wil je ook graag een bindweefselmassage ervaren? Maak dan snel een afspraak.

Foto bindweefsel massage schoonheidssalon Skin Care Monique Beverwijk

De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

 

Cosmetische indicaties

Voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen, rimpels en huidplooien, acne rosacea, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, striae, panniculose (cellulitis), hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens.