Professioneel & vakkundig​

Cupping

Face cupping is een aftakking van de traditionele bindweefselmassage. Wanneer je deze massage laat doen worden siliconen cups op je huid geplaatst en dichtgeknepen. Hierdoor ontstaat er een soort zuignap-effect. Als je de cup beweegt wordt de doorbloeding in de huid extra gestimuleerd wat collageen en elastine aanmaakt.

 

 

Cryo (ijsmassage)

IJsbollen gezichtsmassage

Door het afwisselen van warmte en kou door middel van massage en ijsbollen ontstaat er een reactie van de huid waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Het heeft een liftend en verstrakkend effect (natuurlijke facelift). Omdat ook door middel van deze massage de collageenproductie wordt gestimuleerd.

 

 
cupping
Topconditie

Met een cuppingmassage voor het gelaat wordt de huid in topconditie gebracht. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag, met de cups te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Deze techniek is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en een gezonde glow te krijgen. 

De cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het kan een lichte roodheid geven, deze is niet blijvend.

 
Stress verlagend

De ijsbollen gezichtsmassage werkt stress verlagend en kan (spannings-) hoofdpijn doen verdwijnen.  

Bij geen klachten is het puur genieten!