Professioneel & vakkundig​

Huidoneffenheden Verwijderen

Het verwijderen van huidoneffenheden zoals: couperose, bloedblaartjes, milia, fibromen, bindweefselvermeerderingen, xanthelasma en hyperpigmentatie door middel van coagulatie.

Alle onderstaande behandelingen worden altijd vooraf gegaan door een intake gesprek.

 

Foto huidoneffenheden verwijderen huidverbeterende behandelingen schoonheidssalon Skin Care Monique Beverwijk
Bloedblaartjes

Deze huidaandoening komt meestal voor bij vrouwen en ontstaat vanaf ongeveer 30 jaar. Het zijn eigenlijk uitstulpingen van de wanden van oppervlakkige bloedvaten. Meestal bevinden deze bloedblaartjes zich op de romp.

Beide aandoeningen worden dicht gebrand door middel van een stroomstootje (coaguleren) dat via een naaldje in of tegen het bloedvaatje wordt gebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos. De behandeling is volkomen veilig en het resultaat is blijvend.

 
Couperose of teleangiëctastieën

Voor het gemak ook wel tele’s genoemd, zijn chronisch verwijde bloedvaatjes. Zij komen meestal voor in de gezicht- en hals huid of op het decolleté. Het is een veel voorkomende aandoening die volkomen onschuldig is.

Couperose ontstaat doordat de spiervezels van een bloedvat beschadigd raken, waardoor de functie verloren gaat en het bloedvat chronisch “open” blijft staan. Gesprongen of chronisch verwijde bloedvaten verdwijnen bijna nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

 

Fibromen of steelwratjes.

Dit zijn kleine huidkleurige, soms wat lichtbruine, uitstulpinkjes van de huid, soms “gesteeld”. Het zijn goedaardige bindweefsel vermeerderingen. Komen vaak voor in de hals en oksels en kunnen ook makkelijk verwijderd worden met de blendmethode.