Foto privelessen opleiding specialistatie workshop elektrisch ontharen schoonheidssalon Skin Care Monique Beverwijk

Professioneel, vakkundig en leerzaam

Priveles, opleiding en workshops

Hoog slagingspercentage

Individueel of in een groep (collega’s)

Data en tijd in overleg

Professioneel, vakkundig, leerzaam

Priveles, opleiding en workshops

Schoonheidssalon Skincare Monique verzorgt priveles cq de opleiding tot diverse specialisaties zoals elektrisch ontharen, shiatsu en bindweefselmassage. Bij de ANBOS ben ik nascholingsdocent voor deze specialisaties en bij de TCI ben ik ruim 5 jaar lang assessor geweest voor niveau 3 en 4. 

Voor de specialisaties elektrisch ontharen en shiatsu heb ik zelf twee lesboeken geschreven, die op duidelijke wijze alle lesstof behandelen en heel mooi aansluiten op het examen.

Opleidingen

Trainingen, theorie & praktijk

Tegenwoordig houd ik mij vooral bezig met het geven van privétrainingen en natuurlijk als schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon. 

Op dit moment werk ik als parttime docent bij La Lique in Heerhugowaard en geef ik de specialisaties cosmetische shiatsu massage, huidverbeterende massage en additionele behandeling,  zowel theorie als praktijk. Ik blijf op deze manier altijd op de hoogte van de laatste exameneisen. 

Wat kunt u verwachten?

Vanwege mijn ruime ervaring in het lesgeven, de vele trainingen die ik heb gevolgd en de functie die ik heb gehad als assessor, kan ik jou prima klaar stomen voor het examen. Ik kan met enige trots vertellen dat de door mij opgeleide leerlingen een hoog slagingspercentage hebben.

Tarieven:

Theorie: Thuis studie (lesboeken bij mij te verkrijgen) 

Ben je met meerdere collega’s dan kan ik ook op locatie de opleiding aanbieden. 

Workshops

Huidoneffenheden verwijderen

(je moet in het bezit zijn van diploma e.o.)

Shiatsu

faceliftmassage

Aromatherapie

en de huid

Voeding

en de huid

De workshops shiatsu facelift massage en huidoneffenheden verwijderen zijn een mooie aanvulling op de specialisaties Cosmetische Shiatsu massage en Elektrisch Ontharen die je zelf al hebt behaald. Ik ga daarbij wat dieper op de stof in en zal je wegwijs maken in wat er allemaal nog meer mogelijk is.

De workshops voeding en aromatherapie zijn bedoeld wanneer je meer wilt weten over het toepassen van voedingsadviezen en aromatherapie in de praktijk.  

Prijzen zijn 96,80 per uur inclusief btw.

Ben je met meerdere collega’s dan kan ik ook op locatie de workshop aanbieden. 

 

De workshop shiatsu facelift duurt gemiddeld 2 uur wanneer je op een model werkt. Werk je op een collega dan zal de totale workshop ongeveer 3 uur in beslag nemen. 

De workshop huidoneffenheden verwijderen duurt gemiddeld 3 uur. Dit is een beetje afhankelijk van de hoeveelheid modellen en huidoneffenheden.

De workshops aromatherapie en voeding zijn overwegend theoretisch, maar waarbij we in beide workshops wel zelf een product gaan maken. Deze workshops duren ongeveer 2,5 a 3 uur.