Professioneel & vakkundig​

Acne behandeling

Skin Care Monique is een erkende schoonheidssalon voor acne behandeling in de regio Beverwijk. Behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraars.

 

Acne is een van de meest voorkomende huidklachten. Jeugdpuistjes zijn het meest bekend, maar acne kan op alle leeftijden voorkomen. Omdat acne vaak in het gezicht voorkomt, brengt het al heel snel gevoelens van schaamte en onzekerheid met zich mee. De oorzaak is wisselend en vaak moeilijk vast te stellen. Over het algemeen zijn hormonale schommelingen de boosdoener, maar geestelijke en lichamelijke stress, voeding, erfelijkheid of een verkeerde huidverzorging kunnen ook van invloed zijn.

Schoonheidssalon Skin Care Monique kijkt samen met jou naar de beste acne behandeling en nazorg.

 
acne behandeling schoonheidssalon skin care monique beverwijk

Het is verstandig om  in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist die de specialisatie acne in haar pakket heeft om advies en hulp te vragen. 

De behandeling van acne zal voornamelijk gericht zijn op het reinigen van de huid waarbij onzuiverheden worden verwijderd.  Voorafgaand aan de behandelingen wordt er eerst samen met de cliënt een behandelplan opgesteld. Dit is noodzakelijk om de acne optimaal te kunnen behandelen. In het behandelplan wordt ook een thuisadvies opgenomen. Het is van groot belang dit thuis door te zetten, voor een optimaal resultaat.

 
Hardnekkige acne

Wanneer de acne zeer hardnekkig is en de behandelwijze geen aantoonbare verbetering biedt verwijzen wij onze cliënten door naar de arts/dermatoloog.

 
Erkende schoonheidssalon

Een acne behandeling/kuur wordt door verschillende verzekeraars (deels) vergoed. Dit kan per verzekeringsmaatschappij verschillen en is afhankelijk van de polisvoorwaarden en of er een verwijsbrief van de huisarts is bijgevoegd. Hiervoor kunt u de verzekeringspolis nazien of de zorgverzekeraar raadplegen.

 

Skin Care Monique is een erkende schoonheidssalon voor acne.

De schoonheidssalon staat geregistreerd bij de ANBOS en de VEKTIS met de acne specialisatie.