Leer mij kennen

Monique Aarts

Ik ben Monique Aarts, de trotse eigenaresse van schoonheidssalon SkinCare Monique in Beverwijk. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, aromatherapeut, voedingsdeskundige en docent.

Regelmatig volg ik trainingen, workshops en bijscholingen om mezelf te blijven ontwikkelen. Zie hiervoor mijn cv.

foto Monique Aarts SkinCare Monique Beverwijk

Balans tussen lichaam en geest

Ik werk met de biologische merken Lakshmi en Chi. Dit zijn huidverbeterende producten die de balans tussen lichaam en geest bevorderen. Mijn specialisaties zijn de diverse gezichtsmassages.

Aan de hand van uw huidconditie, wensen en gemoedstoestand stel ik uw behandeling samen, waar de massage altijd een belangrijk deel van uitmaakt. Als voedingsdeskundige kan ik u ook adviseren omtrent voeding om uw huid in een (nog) betere conditie te brengen.

Les voor leerlingen

Naast het feit dat ik met veel plezier werk in mijn salon geef ik ook priveles in elektrisch ontharen, shiatsu, acne, bindweefselmassage en lymfedrainage. Verder ben ik nascholingsdocent bij de ANBOS en ben tot voor kort ruim 5 jaar werkzaam geweest als assessor bij de TCI.

Uiteraard volg ik regelmatig trainingen, workshops en bijscholingen om mezelf te blijven ontwikkelen. Zie hiervoor mijn cv.