Professioneel & vakkundig

Skin Touch therapie

Ik ben erkend therapeut in het geven van Skin Touch therapie.

Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. De overtuiging dat een goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als uw therapeut in staat is in het lichaam te voelen. Pas als in het lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen.

Foto skin touch therapie schoonheidssalon Skin Care Monique Beverwijk
Touch treatment

Kenmerkend voor een Touch treatment is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen.
De Touch treatments koppelen relax-zation & resultaat aan elkaar. U hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van uw huidconditie.

(‘natuurlijke botox’)

Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt. (‘natuurlijke botox’)

 

Deep tissueTouch

U smacht naar meer na het zien en voelen van uw huid na het ondergaan van de Deep tissueTouch. Een nog ongekende beleving van intensiteit en weldaad.

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen. De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en de daarmee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint.